Home » AGM Goccia

AGM Goccia

Wil je een AGM Goccia kopen? Op deze pagina lees je welke modellen er zijn, de mogelijke variaties én waarom de AGM Goccia Delivery bezorgscooter leasen heel interessant is voor horeca bedrijven. Je kunt een AGM Goccia in 3 termijnen betalen waarmee overstappen naar elektrisch rijden wel heel aantrekkelijk wordt.

 

 

 

Wat is AGM?

AGM is een Nederlands scootermerk dat in de loop der jaren uitgegroeid is tot het meest toonaangevende merk in scooters in ons land. Je kent ze misschien al van de lijn retro scooters die lijken op de Italiaanse Vespa maar dan een stuk goedkoper zijn in aanschaf. De Goccia serie scooters is juist een heel vernieuwende serie, niet in de laatste plaats omdat het e-scooters betreft. Een AGM Goccia kopen is dus een duurzame investering, je hoeft nooit meer naar een tankstation te rijden.

 

AGM Goccia kopen?

Dat een e-scooter niet duur hoeft te zijn bewijst de goedkope AGM Goccia. Met een prijs vanaf 1599 euro kun je goedkoop elektrisch rijden. Je ziet al direct aan het design dat alles ontworpen is op efficiëntie. Wat er op moet zitten is aanwezig, extra’s zijn weggelaten. Je kunt overigens wel upgrades kiezen in de webshop en er zijn enkele speciale modellen. Zelfs met alle toeters en bellen valt de AGM Goccia goedkoop uit in vergelijking met veel andere merken. Maar hoe zit het eigenlijk met de kwaliteit? Nou ja, die is dik in orde. Zo is er de AGM Goccia Delivery die horecabedrijven leasen of kopen als bezorgscooter. Dit geeft aan dat het stevige scooters betreft waar je flink wat kilometers op kunt maken.

 

Goccia modellen

Er zijn twee basis modellen, de GEV1000 en de GEV2000. Voor beide types zijn verschillende versies die je kunt kiezen, of stel je eigen custom Goccia samen aan de hand van extra accessoires. Kies in de webshop een basismodel en bekijk daar de features die aansluiten op jouw gebruik en rijstijl.

 

AGM Goccia GEV1000 / GEV1200

Het instapmodel GEV1000 (of beter gezegd opstapmodel) heeft wel iets weg van de klassieke Tomos of Puch scooters. De styling is moderner geworden en dankzij de elektromotor is deze e-scooter heerlijk stil. Maar het valt niet te ontkennen dat deze trendy scooter behoorlijk veel lijkt op de brommertjes die in de jaren zeventig en tachtig zo populair waren. Of de Citta uit de jaren negentig, daar lijkt de AGM Goccia ook wel een beetje op.

De Goccia GEV1000 is een compact en daarmee wendbare stadsscooter met een klein zadel en nog een verlaagd zadel erachter. De banden hebben een diameter van 14 inch wat groter is dan de retro scooters die we kennen van dit merk. Het is een lekker wendbare e-scooter, het stuur is ook smaller dan bij een retro scooter het geval is. Er is een flink aantal kleuren leverbaar waarbij het vooral gaat om de opvallende lijst die van het zadel tot aan de voorvork loopt. Dit is een in het oog springend detail waarmee de AGM Goccia een heel eigen karakter krijgt.

 

De GEV1000 en GEV1200 zijn beide voorzien van een digitaal display en LED verlichting. Er is standaard een USB aansluiting wat ideaal is om je telefoon op te laden, bijvoorbeeld als je een navigatie app gebruikt of naar je favoriete muziek luistert. Wil je wat extra power tijdens het rijden? Schakel dan over naar de sportstand. Wil je batterij besparen? Kies dan voor de eco-stand.

 

De AGM Goccia GEV1200 heeft een hogere capaciteit accu wat je extra bereik geeft. Als je op een dag langere afstanden rijdt dan heb je hier zeker baat bij. Kun je beter de GEV1000 of GEV1200 AGM Goccia kopen? Dat hangt af van het aantal kilometers dat je maakt, het vermogen is verder gelijk. Wil je liever het zekere voor het onzekere nemen maar twijfel je over de meerprijs? Dan kun je de AGM Goccia in 3 termijnen betalen zonder extra rente dankzij de IN3 optie.

 

AGM Goccia GEV2000

Als je de GEV1000 / GEV1200 toch wat ‘basic’ vindt dan moet je de GEV2000 AGM Goccia kopen. Dit model oogt wat strakker en luxer. De technische specificaties wijken niet zoveel af van de goedkope AGM Goccia uitvoering, het verschil zit ‘m vooral in de details. Toch mag de krachtige 1500 Watt naafmotor genoemd worden, je voelt dat er heel pit zit in deze elektrische scooter. Zowel in 25 km/u als 45 km/u uitvoering. Het totaalgewicht ligt hoger dan bij het instapmodel het geval is, alles ziet er iets degelijker uit en het voelt als geheel zeer robuust aan. Zeker voor de prijs die met 1999 euro heel scherp ligt. Je kunt deze AGM Goccia ook leasen waarmee je de kosten spreidt over een langere periode.

 

AGM Goccia Delivery

Bij de Delivery uitvoering heeft AGM alvast alle opties toegevoegd die toegespitst zijn op bezorging. Er is een flinke opbergkoffer aanwezig en een mandje aan de voorzijde. De optionele grotere accu is hier al standaard ingebouwd wat een hogere actieradius oplevert. Dit is een vlotte en wendbare bezorgscooter die ook mag rijden op locaties waar brommers op benzine niet welkom zijn. Stil en zonder CO2 uitstoot dus. Aan ieder detail is gedacht. Zo kun je het stuur in hoogte verstellen en de opstap is laag wat het rijcomfort verder verhoogt.

 

Ga voor Deluxe

Je kunt zelf extra opties kiezen, je kunt in de webshop ook direct de AGM Goccia Deluxe kopen. Dit is een upgrade pakket met alle features waar je heel veel plezier aan zult beleven! Het zijn eigenlijk alle upgrades die niet strikt noodzakelijk zijn maar het is wel erg prettig om ze te hebben. Als je hierdoor over het beoogde budget heen komt dan kun je de AGM Goccia leasen of via IN3 betalen. Als je twijfelt tussen twee opties kies dan bij voorkeur voor de (iets) duurdere optie. Dat kost je nu iets meer maar je profiteert jarenlang van de voordelen. Het is maar een tip!

 

Snorscooter of bromscooter kopen?

Je kunt de AGM Goccia kopen als snorscooter (25 km/u) en bromscooter (45 km/u). Het voornaamste verschil is de begrenzer en de verkeersregels. Met of zonder helm, op de rijbaan of op het fietspad dus. Als snelheid prioriteit heeft dan kies je voor een geel kenteken, anders kun je met een blauw kenteken heel goed vooruit. Denk even na over jouw gebruik en de wegen in jouw omgeving om deze afweging te maken.

 

AGM Goccia kopen of leasen

Je kunt je geld maar eenmaal uitgeven zeggen ze weleens. Dat klopt maar het is wel mogelijk om het totaalbedrag op te delen in kleinere stukjes. Hoewel de AGM Goccia goedkoop is in vergelijking met alternatieve merken en modellen is het nog steeds een flinke uitgave natuurlijk. Je kunt dan een AGM Goccia leasen, dan betaal je het bedrag in maandelijkse termijnen over een periode van één of meerdere jaren. Als je hebt gekozen voor het Deluxe pakket en daardoor iets hoger uitkomt dan verwacht dan is de AGM Goccia in 3 termijnen betalen ideaal. Het bedrag wordt dan over 3 maanden verdeeld zonder rente te betalen. Kijk in de webshop wat de voorwaarden zijn.

 

Welke AGM Goccia past bij jou?

Als je goed en goedkoop een e-scooter wilt kopen dan is de AGM Goccia de logische keuze. Voor de prijs van een eenvoudige benzine scooter rijd je 100% elektrisch met opvallend veel luxe. Het design is basic maar trendy, met opties als Deluxe, Delivery en extra upgrades is er voor iedereen een custom optie leverbaar.