Home » E-scooter kopen in Amersfoort?

E-scooter kopen in Amersfoort?

Wil je een e-scooter kopen in Amersfoort? Lees dit eerst!

Ben je op zoek naar een betaalbaar vervoermiddel dat ook nog eens goed is voor het milieu? Een elektrische auto is nu nog te duur, een scooter vind je te vervuilend, dan kun je een e-scooter kopen in Amersfoort. Dit is een ideaal vervoermiddel voor verkeer in de stad, of verder als je dit wilt. Met een breed assortiment aan escooters zit er vast ook een model bij dat precies aansluit op jouw wensen. En de prijs? Je kunt nu behoorlijk goedkoop een elektrische scooter kopen dankzij de informatie die we je op deze pagina geven. Lees dus snel verder voor het antwoord op al je vragen!

Elektrische Scooter kopen amsefoort

Voor het eerst een elektrische scooter kopen?

Ben je momenteel in het bezit van een scooter op benzine of heb je niet eerder op een gemotoriseerde tweewieler gereden? Nu is het moment om een escooter te kopen. Nooit eerder was er zoveel aanbod, en met de steeds strengere milieueisen in Amersfoort en de rest van Nederland wordt het steeds interessanter om te kiezen voor duurzame en milieuvriendelijke voertuigen. Zelfs als je niet zo bezig bent met uitstoot en dat soort zaken zul je toch voordeel hebben van de stille elektromotor en de mogelijkheid om thuis op te laden. Je hoeft dus nooit meer naar het tankstation, tussen stinkende auto’s te staan om je tank vol te pompen. Gewoon inpluggen en klaar! Er zijn nog meer voordelen bij elektrische scooters, zo is er doorgaans minder onderhoud nodig omdat een elektromotor minder onderdelen heeft die slijten. De technologie is gewoon veel nieuwer dan de oude verbrandingsmotor, en dat merk je aan alles. Je kunt vlot optrekken, de motor loopt heel stil en je hoeft niet bang te zijn dat je halverwege met een lege accu staat. Dit is wel een punt om wat nader bij stil te staan…

 

Je krijgt waarvoor je betaalt

De voornaamste vraag die gesteld wordt is het aantal kilometers per lading. Die varieert sterk, gemiddeld tussen 50 en 150 kilometer. Dat is minder dan bij een benzinetank, maar voor de meeste toepassingen meer als voldoende. Je kunt namelijk gewoon thuis opladen. De prijs van een elektrische scooter wordt voor een flink deel bepaald door het vermogen van de accu en de toegepaste technologie. Een lood accu is goedkoper als een lithium accu, maar lithium is meer betrouwbaar. Je kunt een goedkope escooter met een lagere actieradius al bij bestellen ‘upgraden’ naar een meer krachtige accu, als je van plan bent om veel kilometers te maken. Met andere woorden; je hebt veel keuze. Niet alleen in merken en modellen, maar ook in extra opties. Zo weet je zeker dat je een e-scooter koopt in Amersfoort waar je ook mee vooruit kunt.

 

Wat betreft de prijzen varieert het van ruim 1000 euro voor een Evo Maxx tot bijna 7000 euro voor een Vespa Elettrica. Gemiddeld schommelen de prijzen meer tussen 1500 en 2500 voor merken als IVA, BTC en AGM. Kijk ook zeker even naar de ‘nieuwe’ merken zoals Nipponia en Lifan die veel waar voor hun geld bieden en een frisse blik hebben op scooter design.

 

Direct een e-scooter kopen in Amersfoort

Je kunt online niet alleen de goedkoopste prijzen vinden, je hebt ook de meeste betaalopties. Zo kun je direct met iDeal betalen, het is ook mogelijk om in 3 maanden te betalen. Dan heb je iets meer ruimte om je budget rond te krijgen en misschien direct die zware accu te laten installeren. Wil je de kosten nog verder spreiden? Kijk dan eens wat een e-scooter leasen je per maand kost. De termijnen kunnen variëren van 12 tot wel 72 maanden, dan betaal je per maand slechts enkele tientjes. Op de website vind je alle informatie over de merken, modellen en betaalmogelijkheden.