Home » E-scooter kopen in Arnhem

E-scooter kopen in Arnhem

Goedkoop een e-scooter kopen in Arnhem

Stop met tanken, start met laden. Stap van die vervuilende bromfiets en koop een e-scooter met accu. Is het echt zo eenvoudig, zijn er naast voordelen ook nadelen? Voordat je een elektrische scooter in Arnhem gaat kopen wil je eerst informatie over de mogelijkheden, prijzen en betaalopties. Nou, dan ben je hier aan het juiste adres! We helpen we de juiste oplossing te vinden voor al jouw vragen en voorkeuren, lees dus snel verder!

Elektrische Scooter kopen arnhem

 

Is nu de tijd voor een elektrische scooter kopen?

Nu er steeds meer Tesla, Nissan Leaf en andere elektrische auto’s rondrijden kun je de vraag stellen of het tijdperk van de e-scooter ook is aangebroken. Jazeker, scooters worden niet alleen in Arnhem maar door heel Nederland als vervuilend gezien. Niet alleen wat betreft de uitstoot maar ook het geluid dat ze produceren. Een elektrische scooter heeft geen schadelijke uitlaatgassen en maakt nauwelijks geluid, daarmee is dit hét vervoermiddel voor de toekomst. Of beter gezegd voor vandaag, want er zijn heel wat merken die je nu al in Nederland kunt kopen. De bekende scooter merken zoals Vespa, Kymco en AGM, maar ook relatief nieuwe merken zoals Move, Lifan en Nipponia, die allemaal een iets andere insteek hebben op het gebied van design en functionaliteit. Wil je de uitstraling van een Vespa maar niet het prijskaartje? Dan kun je goedkoop een e-scooter kopen van merken als IVA en BTC, zij waren zelfs eerder met escooters dan hun grote voorbeeld uit Italië.

 

Maatwerk voor iedereen betaalbaar

Het grote voordeel van online een scooter bestellen is de grote keuze aan opties. In plaats van een standaard model dat eigenlijk voor niemand ideaal is, of juist een maatwerk tweewieler die veel te duur is, kun je in de webshop een basismodel kiezen en deze uitbreiden naar jouw wensen. Je betaalt dus alleen voor de opties die je nodig hebt, en niet wat de fabrikant voor je bepaalt. Hoe werkt dit eigenlijk bij e-scooters?

 

De accu is een punt van aandacht. Meer vermogen betekent meer kilometers rijden voordat je weer moet opladen. Er zijn accu’s die ingebouwd zijn, verwisselbaar of zelfs modellen met ruimte voor twee accu’s. Houd rekening met een actieradius tussen 50 en 150 kilometer afhankelijk van het merk, model en rijgedrag. Het vermogen van de motor kan afwijken, doorgaans wordt deze goed afgestemd op het gewicht van de scooter met opzittende. Je bent vaak sneller weg bij het verkeerslicht dan een brommer op benzine.

 

Er zijn ook andere extra opties waarvan een goed slot natuurlijk onmisbaar is. Per model kunnen er verschillende opties zijn, zo is er ook een bezorgscooter die speciaal ontworpen is voor bezorging. Daar kun je bijvoorbeeld een koffer achterop plaatsen of een duidelijk zichtbaar bedrijfslogo. Zo kun je een e-scooter op maat kopen, voor ieder budget!

 

Online e-scooter kopen in Arnhem

De prijzen van escooters liggen nog steeds hoger in vergelijking met brommers op benzine, maar de onderhoudskosten liggen doorgaans juist lager. Stroom is per kilometer ook goedkoper als benzine, aan het einde van de rit kun je dus flink besparen. Een instapper van minder als 1500 euro is voor de meeste mensen nog wel op te brengen, als je het 2, 3, 4-voudige moet neertellen wordt het een ander verhaal. In dat geval kun je ook een e-scooter leasen in Arnhem, je regelt het snel en safe online. Dan betaal je in maandelijkse termijnen, wat voor jouw financiële planning uiterst handig kan zijn. Er komt wel rente bij op het totaalbedrag. Dat is niet het geval met in 3 termijnen betalen, je spreidt dan de koopsom over drie achtereenvolgende maanden. Dit geeft je net wat meer speling om een accessoire erbij te bestellen, of gewoon voor andere kosten in je huishouden.