Home » E-scooter kopen in Den Haag

E-scooter kopen in Den Haag

Den Haag is net als alle grote steden in Nederland een drukke bedoening. Gezellig hoor, maar in het drukke verkeer zijn niet alle voertuigen even geschikt. Dat vindt het gemeentebestuur ook, daarom ontmoedigen ze auto’s en scooters op benzine of diesel, en maken ze het makkelijker voor alternatieve opties zoals een e-scooter kopen. En daar is een flinke keuze in, welke elektrische scooter is de ideale match voor voor jou? En hoe kun je zo’n mooie escooter betalen want goedkoop zijn ze niet, of kan het wel? De mogelijkheden zetten we voor je op een rijtje, lees snel verder!

 

elektrische scooter den haag

 

 

Welke escooters kun je kopen?

Wat betreft de namen zul je niet veel bekende automerken vinden zoals Peugeot of Honda, terwijl deze bedrijven wel scooters en motoren maken. Met name de scooter merken die geïnspireerd zijn op Vespa doen het beter zoals IVA, BTC en Kymco om maar enkele merken te noemen. En dan heb je ook nog Move, Lifan of Gomax, waar je misschien nooit van gehoord hebt. Dit betekent overigens zeer zeker niet dat deze merken niet goed zijn, je kunt juist heel goedkoop een e-scooter kopen in Den Haag als je kiest voor een minder bekend merk. Toch liever een Vespa Elettrica bestellen? Dat kan, je betaald dan wel het dubbele of nog meer voor deze luxe. Het uitgebreide assortiment zorgt ervoor dat ook voor jouw budget een geschikte optie te vinden is.

 

Hier moet je zeker op letten

Net zoals je bij een scooter op benzine zult letten op de motorinhoud, zijn er ook verschillen in elektromotor. Heel eerlijk maakt het niet zo gek veel uit hoeveel kilowatt of ampères de motor heeft, e-scooters rijden eigenlijk altijd soepel en vlot. De maximale snelheid is zoals bekend begrensd op 25 km/u of 45 km/u. Je kunt enkele types ook laten opvoeren als optie in de webshop, wat eigenlijk betekent dat de wettelijke begrenzing verwijderd wordt.

 

Belangrijker is waarschijnlijk de accu. Ten eerste heb je verschillende technologie zoals lood, gel en lithium. Die laatste is het beste maar kost ook aanzienlijk meer. Dan is er de actieradius, die staat voor het aantal kilometers dat je kunt afleggen op één lading. Meer capaciteit, meer kilometers, meer kosten. Er zijn enkele modellen met optie voor dubbele accu of een zwaardere accu. De Vespa Elettrica is voorzien van een snellaad functie, dan kun je binnen enkele uurtjes de batterij vol laden.

Vergeet ook zeker niet de opties in de webshop te controleren bij een elektrische scooter kopen in Den Haag. Naast het instapmodel zijn er namelijk volop opties om van een mooie scooter jouw droom scooter te maken. Naast functionele uitbreidingen kunnen dit ook accessoires zijn voor een escooter met een unieke uitstraling. Let op, want de prijs kan snel uit de klauwen lopen. Toch is het voor deze escooters vaak beter om iets meer uit te geven voor een scooter die je echt wilt hebben, dan een e-scooter die goedkoop is maar niet aansluiten bij jouw voorkeuren.

escooter kopen den haag

Goedkoop een e-scooter kopen in Den Haag

Je hebt een merk en model gevonden, nu ga je betalen. Je kunt direct afrekenen, als je liever in termijnen betaalt kun je ook een e-scooter leasen. Kies een looptijd en bereken de maandlasten online. Zo rijd je voor een vast bedrag per maand en kun je de kosten spreiden. Houd je niet zo van langlopende contracten? In 3 termijnen betalen is ook een optie. Dan betaal je direct een deel en heb je nog enkele maanden om de rest te voldoen. Zo kun je snel elektrisch rijden in het verkeer van Den Haag, de Randstad of nog veel verder zolang de accu het uithoudt!