Home » Elektrische Scooter Breda

Elektrische Scooter Breda

Waar kun je een e-scooter kopen in Breda?

Vergeet de auto, de fiets en het openbaar vervoer, ga op een scooter rijden! Heb je al een oude scooter? Let op, want ook in Breda worden de milieuregels steeds strenger. Of je nu voor het eerst een escooter wilt kopen in Breda, of wilt upgraden van een oud model op benzine, de beste opties vind je online. Wat er te koop is én wat het kost lees je op deze pagina. Denk je dat e-scooters te duur zijn? Dat zul je er snel achter komen dat een elektrische scooter ook goedkoop kan zijn. Lees dus snel verder voor alles wat je moet weten over scooters met een accu.

 

breda escooter kopen

 

 

Niet meer tanken aan de pomp

Het eerste voordeel van een elektrische scooter is natuurlijk dat je niet meer hoeft te tanken bij het pompstation. Thuis inpluggen en even geduld hebben is voldoende. De Vespa Elettrica heeft zelfs een snellaad functie zodat je bijvoorbeeld op je werk snel de accu weer kunt aftoppen. Er bestaan wel verschillen in accu, zowel op het gebied van type als vermogen. Een lood accu is niet zo geavanceerd als een lithium accu, dit zal voor een flink deel het verschil in prijs bepalen. Een e-scooter die goedkoop aangeboden wordt zal wellicht ook minder kilometers kunnen afleggen op een volle lading, als je veel kilometers zult maken kijk dan naar de modellen met verwisselbare accu of laat direct een batterij met meer vermogen installeren bij aankoop.

Welk merk e-scooter kopen?

Je kunt kiezen uit diverse merken, wat dat betreft heb je niets te klagen. Maar verwacht niet de bekende merken van vroeger tegen te komen. De meest populaire elektrische scooters zijn van merken als Nipponia, Gomax en Move. Ook meer bekende (goedkope) scooters merken zoals BTC, IVA en Kymco hebben al diverse modellen op stroom in hun assortiment opgenomen. Wil je echt een luxe scooter dan kun je eigenlijk niet om de Vespa Elettrica heen, dit is momenteel de Rolls Royce onder de escooters. Je kunt voor die prijs meerdere Evo Maxx exemplaren kopen! Hoewel er tussen deze extremen zeker verschillen zijn, is het vooral een kwestie van persoonlijke voorkeuren die bepalen wat de beste optie voor jou zal zijn.

 

Maak er je eigen elektrische scooter van

Naast de flinke keuze aan modellen kun je ook nog behoorlijk wat opties en accessoires kiezen. Het aanbod zal per type verschillen, kijk daarom in de webshop naar de mogelijkheden voordat je een definitieve keuze maakt. Let ook op of je liever een snorscooter (25 km/u) of een bromscooter (45 km/u) bestelt, want dit onderscheid is ook bij e-scooters van toepassing. De elektromotoren zijn krachtig genoeg om hogere snelheden te halen, dat zit dus wel goed. Je hebt gelukkig geen krachtstroom nodig om de accu op te laden, gewoon inpluggen op het stopcontact is voldoende.

 

Elektrische scooter kopen in Breda

Nu weet je waar op te letten, dan zul je ook nog moeten betalen. Je kunt goedkoop een e-scooter kopen in Breda als je online winkelt, als je opties gaat toevoegen kan de prijs wel hoger uitvallen dan je van plan was te besteden. Mocht dit het geval zijn dan kun je kiezen voor in 3 maanden betalen, met IN3 spreid je het bedrag over drie termijnen zonder extra rente. Een andere optie is een e-scooter leasen, ook dit kun je online regelen. Je betaalt dan een laag maandbedrag voor een periode van één of meerdere jaren. Verder is de scooter gewoon jouw bezit, je kunt de configuratie ook helemaal naar wens bepalen. Bekijk dus naast de opties voor een elektrische scooter in Breda ook naar de betaalmogelijkheden en kies wat het beste past in jouw situatie.