Home » Elektrische Scooter kopen in Eindhoven

Elektrische Scooter kopen in Eindhoven

Ook een e-scooter kopen in Eindhoven? Dit moet je weten!

In vergelijking met de Randstad is het verkeer in regio Eindhoven nog redelijk rustig, hoewel het ‘spitsuur’ toch echt wel langer dan een uurtje duurt. Met een scooter ben je meestal sneller op je bestemming, dit geldt zowel voor brom- als snorscooters. Voortaan ben je niet alleen snel maar ook stil, zuinig én milieuvriendelijk. Je kunt namelijk een escooter kopen in Eindhoven voor scherpe prijzen die je alleen online zult vinden. Maar welke elektrische scooter past bij jou? Dat kom je op deze pagina te weten.

 

den haag elektrische scooter

 

 

Elektrisch rijden in Eindhoven

De gemeente Eindhoven behoort tot ‘Brainport’, een regio waar innovatie op de eerste plaats staat. Dit is al sinds de eerste Philips gloeilamp het geval, we lopen hier wel vaker voor op de rest van Nederland. Dat maakt een elektrische scooter kopen een logische keuze, want deze technologie is de toekomst voor tweewielers. Dus niet alleen voor Tesla of Nissan auto’s, een Move of Nipponia e-scooter is ook de moeite waard. Of als je echt in luxe wilt rijden dan is er de Vespa Elettrica. De eerste elektrische scooter van het Italiaanse merk is één van de enkele bekende merken in deze categorie scooters, of je moet echt bekend zijn in scooter merken. AGM, BTC en Kymco maken hier de dienst uit met betaalbare modellen en veel luxe voor weinig geld. Omdat de gebruikskosten met escooters relatief goedkoop zijn kun je de (iets) hogere investering snel weer terugverdienen.

 

eindhoven escooter kopen

 

Let hier op bij een e-scooter kopen

Het is helaas niet allemaal rozengeur en maneschijn bij een elektrische scooter kopen. Zo ligt de actieradius achter op een benzinemotor. Dit betekent vaker laden als tanken, je hoeft er gelukkig niet voor naar het tankstation. In principe kunnen veruit de meeste rijders volstaan met een standaard accu en ‘s nachts weer bijladen. Anders zijn er diverse opties zoals snelladen (nu alleen nog mogelijk met de Vespa e-scooter), verwisselbare accu’s of een hogere capaciteit accu.

 

Is het vermogen van belang bij een elektrische scooter? Omdat de meeste exemplaren toch begrensd zijn op 25 of 45 km/u zal dit voor de meeste mensen geen belangrijk punt zijn, een elektromotor zal doorgaans heel vlot optrekken. Er zijn wel enkele modellen die zich beter lenen voor ‘opvoeren’ en hogere snelheden kunnen behalen. Kijk hiervoor op de website voor meer informatie. Net zoals bij scooters op benzine is ook hier weer een keuze voor snorscooter (zonder helm) of bromscooter (met helm). Op de begrenzing na zullen er geen verschillen zijn.

 

Naast de vele opties die je in de webshop kunt kiezen, is het ook mogelijk om een bezorgscooter op accu te kopen. Dat is ideaal voor veel bedrijven waaronder uiteraard horeca gelegenheden. Zo rijd je stil, duurzaam en goedkoop met een e-scooter door de Eindhovense binnenstad. Zelfs met de steeds strengere milieu eisen. Voor duurzame vervoermiddelen zijn er ook subsidies en belastingvoordelen, escooters zijn dus zeker niet alleen voor particuliere rijders geschikt.

 

Betalen voor een escooter is ook maatwerk

Je hebt al kunnen lezen dat er enorm veel mogelijkheden zijn, misschien heb je al wat rondgeneusd in de webshop. Heb je ook de betaalopties bekeken? Een e-scooter kopen in Eindhoven is eenvoudiger dan ooit en bereikbaar voor ieder budget. Als je een mooi modelletje hebt gevonden en die paar extra opties nét boven je budget vallen, kies dan voor in 3 termijnen betalen. Je splitst het bedrag in drie delen wat je iets meer ruimte geeft om jouw persoonlijke keuze te maken. Als je meer houdt van kosten spreiden dan is een elektrische scooter kopen uiteraard ook een optie, dit kan tot wel 72 maandelijkse termijnen. Door de rente valt het totaalbedrag hoger uit, maar je voelt het minder in je portemonnee. Zelfs betalen is dus maatwerk!