Home » Elektrische scooter kopen Enschede

Elektrische scooter kopen Enschede

Wat je moet weten bij een elektrische scooter kopen in Enschede

Een duurzame samenleving betekent ook vaak duur in de portemonnee. Elektrisch rijden is de toekomst, maar het zal nog lang duren voordat het voor iedereen betaalbaar is. De Vespa Elettrica is een prachtige escooter, maar wel eentje die ruim 6 mille kost. Maar wist je dat je ook goedkoop een e-scooter kunt kopen in Enschede voor minder als 1500 euro? Dan valt duurzaam rijden wel mee natuurlijk, om nog maar niet te spreken van de besparing op tanken aan de pomp. Wil jij goed en goedkoop rijden? Lees dan snel verder!

Elektrische Scooter kopen enschede

 

Meer merken escooters, meer mogelijkheden

De laatste jaren waren er al enkele fabrikanten en importeurs van scooters die elektrisch aangedreven modellen op de markt hebben gebracht. De bekende Vespa klonen zoals AGM, BTC en IVA bijvoorbeeld, die steeds meer diverse modellen e-scooters uitbrengen waarmee ze hun grote voorbeeld uit Italië voorbij streven. Ook Vespa heeft eindelijk hun eerste elektrische scooter op de markt gebracht genaamd Elettrica. Een prachtige premium scooter voor ruim 6000 euro in basis uitvoering. Het kost een paar centen, maar daar krijg je wel wat voor terug. Dan zijn er nog merken die zich echt specialiseren in escooters zoals Lifan, Move en Nipponia. Naast een e-scooter kopen in Enschede voor privé gebruik zijn er ook modellen die zich uitstekend lenen als bezorgscooter. Zo rijd je zuinig, stil en schoon.

 

Een elektrische scooter kopen op maat

In de webshop zul je eerst een merk en model kiezen dat aansluit bij jouw voorkeuren, vervolgens kun je uit vele opties kiezen om de e-scooter te bestellen die helemaal past bij jou. Zo kun je kiezen voor een accu met meer capaciteit. De standaard accu’s zijn niet voor iedereen voldoende, ze zijn gemaakt op standaard stadsverkeer. Je kunt ‘s avonds thuis de scooter aan de lader hangen, tanken hoeft niet meer. Maar als je dagelijks veel kilometers maakt, dan kun je direct een meer krachtige accu laten plaatsen. Sommige modellen bieden zelfs ruimte voor twee accu’s tegelijkertijd, of een verwisselbare accu zodat je altijd een batterij volgeladen op de plank hebt liggen.

 

Er zijn nog veel meer opties. Naast het design en allerlei mooie kleuren is er de keuze voor een 25 km/u snorscooter of een 45 km/u bromscooter. Dit is ook met e-scooters kopen nog steeds het geval, net zoals bij een brommer op benzine. Er is zelfs de optie voor opvoeren, of beter gezegd de begrenzing uitschakelen. Alleen gespecialiseerde scooterspeciaalzaken kunnen dit voor je doen zonder schade toe te brengen aan het systeem. Wil je nog meer mogelijkheden, opties en accessoires? Bekijk het zelf in de webshop, zeker weten dat je op iedere vraag een antwoord zult vinden!

 

Direct een e-scooter kopen in Enschede

Met al die opties kan de prijs flink oplopen. Al je echt ‘low budget’ wilt rijden kies dan voor de Evo Maxx, die je voor ruim duizend euro kunt kopen. Vergelijk het maar met de eenvoudige Puch van vroeger, gewoon een goedkope e-scooter voor no-nonsense ritten in Enschede. Als je meer extra’s wilt hangt daar ook een prijskaartje aan, maar comfort en rijplezier mag wel iets kosten toch? Schiet je iets voorbij je budget, dan kun je in 3 termijnen betalen zonder extra rente. Dat geeft je wat meer vrijheid bij het maken van je keuze. Wil je liever de kosten nog verder spreiden? Dan kun je een e-scooter leasen met een looptijd tot wel zes jaar. Dan liggen de maandlasten veel lager, in dit geval betaal je wel rente. De keuze hangt af van jouw budget, wensen en financiële planning, bekijk op de website alle opties om de juiste keuze te maken. Als je vragen hebt kun je uiteraard altijd even contact opnemen.