Home » Elektrische Scooter Nijmegen

Elektrische Scooter Nijmegen

Wat je moet weten bij een e-scooter kopen in Nijmegen

Zit er straks overal een batterij in? Het stopcontact zit nu al vol met USB-laders voor telefoons, tablets, computers en allerlei soorten speelgoed, luidsprekers etc. We hopen dat je nog één stopcontact over hebt, want nu ga je natuurlijk een elektrische scooter kopen in Nijmegen. Of twijfel je nog? We gaan je niet proberen te overtuigen, of misschien toch een beetje. Op deze pagina lees je de voordelen van een e-scooter, de nadelen én hoe je goedkoop een escooter kunt kopen in Nijmegen.

 

Elektrische Scooter kopen nijmegen

 

 

Waarom zou je een e-scooter kopen?

Als je eerder met een scooter op benzine hebt gereden dan merk je direct het verschil. In plaats van een ronkende motor rijdt een e-scooter zachtjes weg. Dat is ook leuk voor de buren als je in de ochtend van huis gaat. Je hoeft niet meer te tanken bij het pompstation, dit doe je gewoon thuis via het stopcontact. Een speciale laadpaal of stroomkring is niet eens nodig. Dan is er natuurlijk nog het voordeel voor de omgeving, het milieu enzovoorts. Dit betekent overigens ook dat je op plekken mag komen in Nijmegen waar ronkende en vervuilende 2-takt motoren niet meer welkom zijn. En die regels worden alleen maar strenger. Tot zover de voordelen, maar er zijn ook zeker enkele kritische opmerkingen te maken.

 

Is het nog te vroeg voor elektrische scooters?

Ben je van plan een escooter te kopen? Heb je ook de mogelijke nadelen opgezocht? Ze kun je minder kilometers rijden op een volle accu dan je met een volle benzinetank kunt halen. Dit hoeft geen probleem te zijn, zeker niet voor ritten in Nijmegen en omgeving. In de avond begin je met laden en in de ochtend staat er een opgeladen e-scooter voor je klaar om te gaan rijden. Mocht je echt een kilometervreter zijn, dan zijn er modellen met twee accu’s, een verwisselbare accu of zelfs met snellader.

 

Dan is er nog de kwestie van aanschafprijs. Er zijn merken (Vespa) met modellen die pas vanaf ruim 6000 euro (Elettrica) te koop zijn. Wees gerust, je kunt ook voor minder als 1500 euro een Evo Maxx kopen. De meeste merken en modellen liggen daar ergens tussenin, rond 2000 euro koop je een prachtige e-scooter met alle toeters en bellen die je maar kunt wensen. Je kunt ook kiezen voor een elektrische scooter leasen, maar daarover later meer.

 

De aandrijving, de accu technologie, lage onderhoudskosten, het zit eigenlijk wel goed met de huidige generatie escooters. Houd er wel rekening mee dat je merken zult aantreffen in de webshop die je wellicht niet bekend voorkomen. Ken jij Lifan, Nipponia en Next? Samen met meer gevestigde merken als Kymco, IVA en AGM zijn dit de merken die heel veel scooter leveren voor een betaalbare prijs. Zelfs goedkoop als je de lage kosten per kilometer telt. Denk dus niet dat een minder bekend merk ook minder kwaliteit betekent, bij de gespecialiseerde scooterspecialist online kun je goedkoop een e-scooter kopen die aansluit op al jouw wensen.

 

Escooter kopen in Nijmegen

Ben jij klaar om een escooter te kopen, maar zit het financieel een beetje tegen? Je kunt ook in 3 termijnen betalen als je dit wilt, dan wordt het bedrag over drie maanden gespreid. Wil je de kosten nog verder spreiden? Dan is een e-scooter leasen misschien meer iets voor jou. In dat geval kun je over een periode van 12 tot wel 72 maanden een contract afsluiten met lage kosten per maand. Via de webshop kun je alle opties bekijken en een berekening maken. In principe kun je beter een iets luxer model nemen waar je echt plezier van hebt, dan genoegen nemen met een elektrische scooter kopen of leasen in Nijmegen die nét niet past bij jouw wensen.