Home » Escooter in Haarlem kopen?

Escooter in Haarlem kopen?

Kun je goedkoop een escooter in Haarlem kopen?

In oudere films waar ze de toekomst laten zien zie je voorspellingen van zaken als tablets, virtual reality en andere gadgets. Wat ze nooit laten zien is al die extra stekkers en kabels. Je moet alles opladen tegenwoordig, dus eerst opladen met een kabeltje en dan draadloos verder gaan. Zelfs auto’s en escooters kun je tegenwoordig gewoon thuis inpluggen. Vooruit, voor een elektrische auto heb je een speciale laadpaal nodig, een e-scooter kun je gewoon in het stopcontact steken. Alleen die prijzen, ben jij bereid om het dubbele te betalen voor een elektrische scooter? Wees gerust, je kunt online al goedkoop een e-scooter kopen in Haarlem die niet meer kost als een model op benzine. Je kunt voor de luxere modellen ook een elektrische scooter leasen, dan betaal je per maand een vast, laag bedrag. Alle opties voor deze stille tweewielers vind je op deze pagina.

Elektrische scooter rijden in Haarlem?

We werken met z’n allen aan een schonere wereld. Hoe precies is niet altijd duidelijk met groene stroom, kernenergie, zonnepanelen of andere zaken, maar dat stroom de toekomst is mag duidelijk zijn. Betekent dit geen brommers op benzine meer? Zover is het nog niet, het is wel prettig dat je nu al kunt kiezen voor stroom of benzine. Steeds meer merken stappen over op e-scooters of voegen ze toe aan het assortiment. IVA, BTC en AGM waren al eerder dan het beroemde merk Vespa, die met de Elettrica ook overstag is gegaan. Dan zijn er nog merken als Move, Nipponia en Lifan die de bromfiets wereld lekker opschudden. Dat is alleen maar goed, want deze concurrentie zorgt voor meer innovatie én lagere prijzen. Zo kun voor de prijs van een ‘ouderwetse’ brommer op benzine al een Evo Maxx kopen. Gemiddeld betaal je tussen 1500 en 2500 euro voor een elektrische scooter. Vespa is de uitschieter met ruim 6000 euro maar dan heb je ook het neusje van de zalm.

 

Welke e-scooter past bij jou?

Waarom is die Vespa zoveel duurder? Vaak zit het verschil in de details, zo heeft de Vespa Elettrica een snellaad optie zodat je heel snel de accu kunt opladen. Als je wat meer geduld hebt kun je kiezen voor een model met een standaard accu die je in de nacht oplaadt en in de ochtend weer helemaal gevuld is. Ook zal het vermogen van de standaard accu’s per type afwijken. Sommige scooters rijden 50 kilometer op een lading, andere halen met gemak 150 kilometer. Met de eco stand kun je vaak nog veel verder rijden. Zeker in Haarlem hoef je met normaal woon- werkverkeer echt niet in te zitten over een lege accu, anders zijn er ook opties voor een accu met meer vermogen. Als je hier direct voor kiest bij de escooter kopen dan hoef je later de accu niet te vervangen.

 

Zo betaal je voor jouw scooter

Natuurlijk kosten extra opties ook geld. Hoewel het voordeliger is om deze extra’s direct erbij te bestellen kan de prijs flink oplopen. Zit je nét iets boven je gepland budget? Dan kan betalen in 3 termijnen de oplossing bieden. Je spreidt het totale bedrag dan uit over drie maanden in plaats van direct afrekenen via iDeal. Dit geeft je wat meer vrijheid om precies de escooter te kopen die bij je past. Voor de planners die meer controle willen houden op hun bestedingspatroon kun je ook een e-scooter leasen in Haarlem. Dan betaal je iedere maand een deel voor een looptijd die je zelf kunt bepalen. 1 jaar, 2 jaar of langer, je spreidt het bedrag uit voor een veel lager maandbedrag. In dat geval komt er wel rente bij, lees alle mogelijkheden en voorwaarden op de website.