Home » Move escooters

Move escooters

move logoMove is een fabrikant welke escooters maakt, en andere vervoersmiddelen zoals driewielers waaronder scootmobielen en 3 wiel scooters. Ze maken ook brommobielen (45km auto’s), en elektrische 80km per uur auto’s. Hier gaan we verder in op de Move escooters.

 

Move escooter modellen

De Move escooter modellen die je kunt kopen zijn:

  • Move 2 Fender
  • Move Classic
  • Move Grace
  • Move V28 (driewieler)
  • Move Miku Max

Uit welk land komt Move?

Move is in tegenstelling tot vele andere fabrikanten een Hollands bedrijf met een vestiging in België. Move heeft mobiliteit in hart en nieren zitten en focussen zich puur op elektrische vervoermiddelen. Je kunt van het merk Move dan ook alleen escooters, ebrommers, elektrische scootmobielen, elektrische rolstoelen, elektrische 45km auto’s en elektrische 80km auto’s kopen. Move heeft zelfs plannen om een elektrische auto op de markt te brengen die ook geschikt is voor de snelweg.

Elektrische Move driewielers

Je kunt van Move een elektrische driewiel scooter kopen. Dit is de Move V28. Het bijzondere aan deze escooter is dat hij 3 wielen heeft en uiterst stabiel is. Je hoeft zeker niet bang te zijn om de bocht uit te vliegen want met 3 wielen heb je bijzonder veel grip. Het rijden is bovendien erg leuk op een driewieler want je kunt sneller een bocht nemen, en voelt je ook een stuk veiliger op de weg.

 

Elektrische Move scooters

De elektrische Move scooters kun je in verschillende modellen kopen. Zo heb je het brommer model, de Move 2 Fender, wat een echte Big Wheel scooter is. Het is een naked bike en super robuust. De Move Classic is een retro scooter zoals we die 50 jaar geleden voorbij zagen rijden. Echter is dit model uiterst modern qua techniek, en rijdt hij ook een stuk beter.

Dan tot slot bespreken we nog even de Miku Max wat een kruising is tussen een step en een naked bike. Dit bijzondere model is tegelijkertijd heel futuristisch omdat de tank en het zadel zweeft boven het onderstel.

 

Move escooter kopen of leasen

Je kunt een Move escooter kopen en leasen. Het verschil tussen kopen en leasen is dat leasen eigenlijk kopen op afbetaling is. Je betaalt per maand en bent direct de eigenaar.