Home » Winkel

Winkel

Daarom ga je naar de elektrische scooter winkel

Je wilt een scooter kopen maar je twijfelt nog over welk model. Of je wilt uit de auto en van de fiets stappen om een voertuig te kopen dat beter bij je past. Wat is de beste keuze voor jouw behoeften en budget? In de elektrische scooterwinkel vind je het antwoord. En op deze pagina hebben we de grootste voordelen van elektrisch rijden op een scooter alvast voor je opgesomd.

Elektrisch is de toekomst

Olie is nog niet op, gas ook niet. Daar hoeven wij ons niet direct zorgen om te maken. Voor de komende generaties is het een ander verhaal. Het is wel zo dat we zo afhankelijk zijn van olie en gas dat grote bedrijven veel winst maken op onze ‘verslaving’. Iedereen met zonnepanelen op het dak weet dat zelf energie opwekken vrijheid biedt, meer keuze geeft. Je kunt in de elektrische scootershop een scooter kopen die je thuis zelf kunt opladen. Van het lichtnet via de energieleverancier of met energie van je eigen zonnepanelen. Je kunt nu kiezen, dan kies je uiteraard wat het beste voor jou is. Scooters op benzine worden steeds meer aan banden gelegd met strenge regels van de overheid terwijl elektrische alternatieven juist steeds interessanter worden. Je zult jarenlang rijden op een e-scooter, als je vooruit kijkt dan is de keuze heel vanzelfsprekend.

 

Met een e-scooter kom je overal

Er zijn al gemeenten waar je met een 2-takt brommer niet meer in het stadscentrum mag rijden vanwege de uitstoot. Dan zijn er stiltegebieden waar gemotoriseerde voertuigen niet welkom zijn omdat ze teveel geluid maken. Met een e-scooter kom je (bijna) overal. Je stoot geen CO2 uit en maakt niet meer geluid dan een fiets met trapondersteuning. Daarmee omzeil je veel regels. Daarnaast tref je in de elektrische scooterzaak tegenwoordig allerlei modellen aan. Compacte scooters waarmee je heel wendbaar bent of juist vette modellen waarmee je opzien baart, waar je ook komt. Of ga voor een model waarmee je offroad kunt rijden. Voor ieder type rijder is er een geschikte e-scooter in de elektrische scooter shop te vinden. Bekijk het zelf!

 

Goedkoper rijden

E-scooters zijn duurder in aanschaf in vergelijking met modellen op benzine. Als je een elektrische scooter winkel bezoekt die ook benzine scooters verkoopt dan valt dit direct op. Je gaat pas merken hoe goedkoop elektrische scooters zijn als je langer en vaker rijdt. In plaats van tanken betaal je een fractie van de prijs voor de accu opladen. Er is minder onderhoud nodig omdat er minder onderdelen zijn die slijten. In economische termen is de curve anders bij e-scooters. Na die eerste investering wordt elektrisch rijden steeds goedkoper naarmate je vaker rijdt. De grootste kostenposten zijn de elektromotor en accu. Een scooter die meer kilometers aflegt op één lading is duurder in aanschaf omdat accucellen nou eenmaal prijzig zijn. Maar na verloop van tijd merk je de besparing.

 

Flexibel betalen

Als je rondkijkt in de elektrische scooterwinkel dan kom je mogelijk merken en modellen tegen die je zeer aanspreken maar toch iets boven je budget liggen. Of je zit met een oude brommer die het gisteren heeft begeven en je wilt snel een vervangende scooter kopen. Als je twijfelt tussen twee opties dan is de duurste optie bijna altijd de beste. Waarom is dat? Omdat je anders altijd het gevoel blijft houden dat je iets mist. Had je misschien toch even moeten wachten of door moeten sparen zodat je wél die perfecte e-scooter kon kopen? Maar als je het geld niet hebt dan kun je het ook niet uitgeven.

 

Als de elektrische scootershop flexibele betaalopties biedt dan kun je meer besteden zonder geldproblemen. Zo kun je een scooter leasen, dan betaal je het bedrag af in maandelijkse termijnen. Met 72 termijnen (6 jaar) betaal je nog maar enkele tientjes per maand. Daar komt wel rente bij en een BKR registratie is verplicht. Reken via de webshop uit wat je in totaal betaald voor deze lening. Als je graag een extra accu wilt bestellen of een scooter wilt met iets meer vermogen dan je kunt betalen, dan is IN3 misschien de beste oplossing voor jou. Je betaalt dan bij aankoop een derde van het bedrag, de rest betaal je na 30 en 60 dagen. Daar komt dan geen rente bij en er is geen sprake van een BKR registratie. Kijk op de website van elektrische scooterzaak voor alle mogelijkheden.

 

Minder onderhoud

Een groot voordeel van e-scooters is dat ze zo onderhoudsvriendelijk zijn. Er zitten minder bewegende onderdelen in een elektromotor waardoor je heel weinig hoeft te controleren of repareren. Banden en dat soort onderdelen kunnen wel slijten, dat blijft hetzelfde maar de kern van een e-scooter is heel duurzaam. Het duurste onderdeel is de accu, die kun je bij de gespecialiseerde elektrische scooter shop overigens wel laten ‘opfrissen’. Ook kun je een onderhoudscontract afsluiten, dan heb je echt geen zorgen meer over jouw gemotoriseerde tweewieler. Dit is ideaal voor mensen die geen trek hebben in sleutelen of niet zo handig zijn met onderhoud. Kijk in de elektrische scooter winkel voor de mogelijkheden en kosten, je kunt zelfs jouw scooter thuis laten halen en brengen.

 

Nu weet je waarom een bezoek aan de online elektrische scooterwinkel een slimme zet is. Bekijk alle scooters, accessoires en extra’s, uiteraard kun je ook contact opnemen met de klantenservice om jouw vragen te stellen. Zo rijd jij binnenkort ook zorgeloos én elektrisch!